Even kennismaken –

Suzan Fidder-Oostendorp

Mijn naam is Suzan Fidder-Oostendorp, (kinder-) manueel therapeut en als ZZPer werkzaam bij de Familiekliniek. Ik wilde eerder gymdocent worden, maar na het afronden van de ALO/Hanze Instituut voor Sportstudies kreeg ik toch het gevoel dat ik het medische en behandelende component miste. Na een verkorte opleiding fysiotherapie en enkele jaren werkervaring heb ik de master Musculoskeletaal in Enschede afgerond en ben ik verder gaan werken als manueeltherapeut.

In 2017, 2000 en 2022 ben ik moeder geworden van drie jongens. Kort na het krijgen van onze eerste zoon ben ik me verder gaan specialiseren tot kinder-manueeltherapeut. Door het werken met baby’s, kinderen en pubers kreeg ik vaak te maken met moeders die klachten hadden tijdens en na de zwangerschap. Steeds vaker kreeg ik deze dames onder behandeling en daarom heb ik me middels een opleiding verdiept in de manuele technieken die je kan toepassen bij SI, bekken- en rugklachten tijdens- en na de zwangerschap

Wil je een afspraak maken? Bel of stuur een WhatsApp bericht!

Baby’s en drink gedrag

Voordat ik startte bij de familiekliniek heb ik bij de Tongriemkliniek in Groningen gewerkt. Hierdoor heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan over mondgebruik, bost- en flesvoeding en alle spieren en gewrichten die daarbij een belangrijke rol spelen. Daar deed ik enkel de screening, dit is ook bij de familiekliniek een optie, maar hier heb ik ook de mogelijkheid om deze baby’s ook direct te behandelen.

Uiteindelijk een mooie combinatie waardoor ik ontzettend veel plezier heb in mijn werk.

– Samenwerkingen –

Samenwerkingen met zorgverleners

Om jou zo goed mogelijk te helpen en de zorg zo compleet mogelijk te maken, heeft de Familiekliniek goede samenwerkingen met verschillende zorgverleners, binnen en buiten de fysio- manueel therapeutische zorg. De Familiekliniek is gevestigd in het pand van ‘La Vie Centrum’ waar wordt samengewerkt met de volgende zorgverleners:

Naast bovenstaande zorgverleners hebben wij ook een breed netwerk van verschillende specialisten, zoals kinderfysiotherapeuten, (kinder)osteopaten, lactatiekundigen en verloskundigen.