Over de kliniek

“Connect the dots” – Steve Jobs

De Familiekliniek is ontstaan uit een combinatie van werk- en privé-ervaring. Wat ooit begon met de opleiding fysiotherapie in Groningen leidde naar de master manuele therapie. Dat kreeg een vervolg met de verbijzondering kinder manuele therapie. Op privégebied kregen we te maken met een zwangerschap die leidde tot een keizersnede. Deze persoonlijke ervaring deed ons verdiepen in het behandelen van zulke littekens. Hierbij deden we ook kennis op over het verminderen van pijnklachten bij menstruatie en hulp bij een kinderwens. Al werkende leerden we van senior therapeuten niet één onderdeel maar de gehele keten te behandelen. Waarbij we steeds vaker rustige mobilisatie technieken gebruikten. Dit bracht in de richting van het behandelen van scoliose en het stuitje. En zo ontstond door de tijd een aaneenrijging van gespecialiseerde therapieën voor verschillende levensfases en gezinsleden.

‘Voor kind en ouder worden’

Met onze behandeltechnieken proberen we een waardevolle aanvulling te zijn op al het goede werk dat collega’s al aanbieden. We werken dan ook veel samen met aanverwante zorgverleners. 

Met vriendelijke groet,

Willemijn Haak & Harmen Jan van Ark

Wil je een afspraak maken? Bel of stuur een WhatsApp bericht!

– Samenwerkingen –

Samenwerkingen met zorgverleners

Om jou zo goed mogelijk te helpen en de zorg zo compleet mogelijk te maken, heeft de Familiekliniek goede samenwerkingen met verschillende zorgverleners, binnen en buiten de fysio- manueel therapeutische zorg. De Familiekliniek is gevestigd in het pand van ‘La Vie Centrum’ waar wordt samengewerkt met de volgende zorgverleners:

Naast bovenstaande zorgverleners hebben wij ook een breed netwerk van verschillende specialisten, zoals kinderfysiotherapeuten, (kinder)osteopaten, lactatiekundigen en verloskundigen.